úterý, března 15, 2005

Oskar nám ještě více zčervená

16:23
Britský mobilní kolos

koupil českého benjamínka
Obě firmy to po dlouhých jednáních potvrdily dnes odpoledne. Zjišťuji více informací o tom, jaký dopad to bude mít na obyčejného zákazníka a co nejdříve se o to s vámi podělím.:)

21:16
Podle informací, které jsem naposlouchal v rádiu a objevil na internetu je více než pravděpodobné, že zákazníky čeká velké zlevňování (hlavně mezinárodních hovorů a telefonů), rebranding na novou značku a rychlé spuštění UMTS služeb (hudba, video a TV v mobilu).

Vodafone prosazuje cenovou politiku, díky níž z malého operátora udělá jedničku na získaných trzích. Navíc se k nám prý chystá "virtuální" operátor easyMobile (easyJet jistě nemusím představovat:) a po Eurotelu pokukuje operátor Orange. Na trhu tak bude velká tlačenice, na které vydělá jedině zákazník.
Rebranding je více než pravděpodobný a bude rychlý - firemní barvy jsou stejné a jak jsem koukal na reklamy Vodafone, Oskar už je loni dokonale představil. A uznejte, Oskar je sice pěknej, ale logo Vodafone je prostě sexy:)
Co se týče UMTS, Oskar si chytře počkal a před nedávnem získal licenci s daleko menšími náklady než konkurence a Vodafone je pro svět synonymem sítí 3. generace. Zde ale může narazit, Vodafone celosvětově užívá pro UMTS značku Vodafone Live! a to se určitě nebude líbit Eurotelu, který neuvěřitelně opruzoval T-Mobile s tarify Relax!!!
Sečteno a podtrženo, já se těším. Třeba budeme halekat jako Béďa Trávníček - a mám to ZADARMO!!! :)

0 Comments:

Okomentovat

<< Home