úterý, dubna 19, 2005

Huli.biz, rychle zmiz (he he he)

"Huli bloguje". Pod zapamatovatelným názvem se ukrývá další výplod jedné z vrstev obsesí literáta JXD. Veverka Huli je, jak možná víte, blahé paměti kreslený hlodavec, který měl na stránkách časopisu Reflex nahradit skomírající Hanu a Hanu. To, že se experiment příliš nevyvedl, dokazuje fakt, že se objevuje pouze v kulturním přehledu Ex (více na http://drahonovsky.blogspot.com) a na výše zmíněných webových stránkách.

Huli, tentokrát už nekreslená, vede svůj blog velmi pravidelně a spořádaně, což je na permanentně zhulenou veverku asi poměrně namáhavý výkon. Ne už tak pro jejího tiskového mluvčího JXD. Posedlost hlodavci, která vyvrcholila článkem o veverčím útulku v posledním Reflexu, zde může vybít bez toho, aby někomu ublížil, čehož také notně využívá. O veverkách se zde dozvíte vše možné i nemožně, zahrajete si hry, shlédnete videa a pseudozasmějete se při čtení pseudoveselých Doležalových pseudohistorek. Bohužel, stránka je zřejmě určena jen pro skalní a nekritické příznivce JXD (kterých podle reakcí v Reflexu neustále ubývá) a pro několik přehulených individuí, kterým už ze života nezbývá nic než veselé hýkání na pozdrav.

Abych však jen nehanil, několik světlých stránek Veverčin blog také má. Jsou jimi napriklad vyvedené oříšky na pozadí stránky, jejichž autor, p. Vančura (křestní jméno se mi bohužel vyhulilo z hlavy), však bohužel Hulitým před časem opustil. Škoda. Z idey Veverky Huli zmizel jediný humorný prvek, který zastávala jeho kresba. Zbyla jen 1000x omletá klišé JXD. A to je na zábavnou stránku už bohužel málo.

0 Comments:

Okomentovat

<< Home